GRONDZANDGRIND

Of bel: 085 – 1001000

Ophoogzand kopen

Het grootste online assortiment in Grond, zand & grind. Scherpe prijzen en gratis levering door heel Nederland.
Ophoogzand kopen

Ophoogzand kopen

Ophoogzand kopen: Dit is waarop je moet letten Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van ophoogzand kopen? Zand heb je in heel veel verschillende soorten. In feite bestaat zand uit het erosiemateriaal van gesteente. Het komt dan ook veelal via rivieren uit de bergen in de zee terecht. Zand is één veel voorkomende grondstof. Toch moet je er niet zomaar vanuit gaan dat je elk soort zand zomaar voor elke taak kunt gebruiken. Er bestaan meer verschillen dan alleen in de kleur van het zand. Je moet ook letten op de mate van “verontreiniging”, korrelgrootte, structuur en bijbehorende eigenschappen. Net als straatzand valt ophoogzand onder de verzamelnaam ‘geel zand’. Waar straatzand met name geschikt is voor bestrating, wordt ophoogzand vooral gebruikt voor het opvullen van buitenoppervlakken. Op zoek naar kwalitatief en goedkoop zand? Ophoogzand kopen doe je bij R2recycling.nl. Wij leveren snel en kwalitatief ophoogzand.
Ophoogzand kopen bij grondzandgrind.nl

Ophoogzand kopen zonder vervuiling

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Nederland
25+
Jaar ervaring

Ophoogzand kopen: Een klik verwijderd

Heb je snel behoefte aan het allerbeste ophoogzand? Ben je op zoek naar een kleine of juist een grote hoeveelheid ophoogzand? Ophoogzand kopen doe je bij ons. We bieden je het voordeel van snelle leveringen (binnen 24 uur) en binnen enkele werkdagen als je kiest voor big bags ophoogzand. We leveren al vanaf 2 kubieke meter bij jou thuis en dat door heel het land. We rekenen een eerlijke all-in prijs, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Ophoogzand kopen is bij ons een pretje. Je doet eenvoudig online vanachter computer of laptop. Het is zelfs mogelijk om telefonisch bij ons te bestellen. Onze voorraad ophoogzand is groot.

Lees het verhaal van ons ophoogzand

Kies je voor ons ophoogzand, dan krijg je ophoogzand met een soortelijk gewicht van zo’n 1.500 kilogram per kubieke meter. We verkopen hoogwaardig zand dat wordt gewonnen uit zandputten en andere zandwinningen. Het fijne van ophoogzand, is dat er relatief weinig eisen aan worden (en ook hoeven te worden) gesteld. Dit zand is niet bedoeld om mooi te zijn of in het oog te springen. De functie is uitsluitend praktisch. Ophoogzand heeft een zeer fijne korrelstructuur, stabiliseert goed en laat water minder goed door dan andere soorten zand. Het is ideaal voor het ophogen – zoals de naam al aangeeft – van buitenruimte, maar minder geschikt voor onder straatwerk. Het bevat relatief veel leemdeeltjes, maar ook zaken als schelpen en kleine steentjes. Ons ophoogzand kopen doe je tegen de aantrekkelijkste prijs.

Ophoogzand kopen bij R2recycling.

R2recycling.nl is specialist op het gebied van elk type zand dat op de markt is en levert door heel het land. We leveren zowel big bags zand, als losgestort zand. We bezitten een ruime voorraad voor elke vraag. Onze experts delen hun kennis graag met je. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Voor aankoop al weten hoe ons ophoogzand eruitziet en aanvoelt, vraag dan heel eenvoudig een gratis handmonster aan.

Altijd de laagste prijs!

Als je nu direct een prijs wilt, kun je ons het beste bellen op 088 – 1001005

Je kan ook hieronder een prijs opvragen. We bellen je binnen 2 uur terug met het scherpste voorstel (binnen kantoortijden).