GRONDZANDGRIND

Of bel: 085 – 1001000

Straatzand bestellen

Het grootste online assortiment in Grond, zand & grind. Scherpe prijzen en gratis levering door heel Nederland.
Straatzand

Straatzand bestellen

Gemakkelijk en snel straatzand bestellen! Jij bent nu al een tijdje bezig met het voorbereiden van een project voor je huis. De oprit wordt namelijk opnieuw gelegd en ook de tuin wordt gelijk aangepakt. Nu ben je bezig met alle stenen verwijderen en je bedenkt ineens dat jij iets bent vergeten. Je bent namelijk vergeten om straatzand bestellen en dat is vervelend. Daarom moet jij ook zo snel mogelijk contact opnemen met grondzandgrind.nl. Die kunnen namelijk zo snel mogelijk voor jou een bigbag straatzand leveren voor je huis en dat is erg handig. Natuurlijk gebeurt dat niet dezelfde dag nog, maar de kans is wel groot dat dit binnen een of twee dagen gebeurt. Maak daar dan ook gebruik van, want een bigbag kan best wel nog eens van pas komen. Heb jij nu alleen geen oprit, maar wel een parkeerplaats in de buurt. Dan is het ook mogelijk om een container met zand te bestellen die jij kunt gebruiken voor het bestraten van de tuin. Er zijn dus zeker genoeg opties die jij kunt bekijken.
Straatzand bestellen bij grondzandgrind.nl

Straatzand bestellen zonder vervuiling

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Nederland
25+
Jaar ervaring

Waarom straatzand?

Er zijn een hele hoop verschillende soorten zand en wellicht meer dan dat jij je kunt voorstellen. Nu wordt bij het leggen van de tegels in de tuin of bij het bestraten van de weg de keuze gemaakt voor straatzand.

Nu is het ook niet zo gek dat er voor straatzand gekozen wordt, want het brengt een hoop voordelen met zich mee. Het is namelijk zo dat straatzand erg veel water doorlaat en dat is fijn. Hierdoor voorkom je het probleem dat er grote plassen water ontstaan in de tuin en je er dus niet meer kunt lopen na een hevige regenval. Daarnaast verkleint het de kans op verzakkingen.

Daarom is straatzand bestellen voor de tuin en voor de weg erg handig en wordt het ook veel gedaan.

Erg schoon

Voor velen is zand gewoon zand en dat is dan ook niet zo gek, maar er zijn wel degelijk verschillen tussen bijvoorbeeld straatzand en ophoogzand en jij hoeft die verschillen niet te kennen, maar het is wel handig.

Zo is straatzand erg schoon. Voordat het wordt geleverd en voordat het gebruikt mag worden, wordt het goed schoongemaakt. Er zitten dan ook veel meer eisen aan straatzand dan aan ophoogzand. Als jij kiest voor straatzand bestellen dan zie je ook gelijk dat het een stuk duurder is vergeleken met ophoogzand.

Ophoogzand is dan ook het beste om alleen te gebruiken voor iets ophogen en niet voor het bestraten. De korrelgrootte en het structuur van straatzand en ophoogzand komt over het algemeen met elkaar overeen. Het is vooral de kwaliteit van het zand. 

Mocht jij daarom twijfels hebben over welk zand jij nodig hebt dan staat grondzandgrind.nl voor klaar!

Altijd de laagste prijs!

Als je nu direct een prijs wilt, kun je ons het beste bellen op 088 – 1001005

Je kan ook hieronder een prijs opvragen. We bellen je binnen 2 uur terug met het scherpste voorstel (binnen kantoortijden).