GRONDZANDGRIND

Split kopen

bestel direct online of bel ons.

Ideale tuin door split kopen

Nu de zomer er weer aankomt moet jij ook jouw tuin zomer ready maken en dat is soms lastiger gezegd dan gedaan. Er zijn dan ook een hoop zaken waar jij naar moet gaan kijken als jij jouw ideale tuin wilt hebben.

Zo moet jij gaan kijken naar de bodem van je tuin en hoe jij die netjes kan gaan afwerken. Daar zijn ook wel handige trucjes voor waar jij naar kan gaan kijken als jij jouw tuin mooi en strak wilt hebben. Split kopen is daar erg fijn voor. Split is namelijk perfect voor het mooi afwerken van de tuin en daarom moet jij het ook zeker in huis gaan halen. Het kent dan ook zeker veel voordelen waar jij gebruik van kan maken.

Mocht jij dan ook interesse hebben, neem dan snel contact op met grondzandgrind.nl. Als je op tijd bent is er namelijk een kans dat jij het morgen al binnen hebt. Dat is een service waar je dan ook zeker gebruik van wilt gaan maken.

Split kopen bij grondzandgrind.nl

Split kopen zonder vervuiling.

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons split tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Sea gravel pebbles background
25+
Jaar ervaring

Kun je het mengen?

Je ziet met veel grondsoorten dat je het niet kunt gaan mengen en dat is best wel vervelend, want hier krijg jij wellicht niet de afwerking in de tuin die je graag zou willen.

Daarom moet jij gaan kijken naar een manier hoe dat dan toch nog mogelijk. Gelukkig kun jij gemakkelijk en snel split kopen en moet je dat dan ook zeker doen. Split kun je namelijk mengen met klei of grind. Zand kun je met bijna niks mengen en daarom is het ook niet altijd handig om zand te gebruiken. Split kent verder ook een hele hoop voordelen waarvan het mengen dus ook eentje is.

Het mengen van split met andere bodems kan er voor zorgen dat het jouw tuin er een hele andere look krijgt. De afwerking is dan ook makkelijker om te maken en wellicht creƫer jij hierdoor wel je eigen stijl. Kijk er daarom zeker naar op grondzandgrind.nl.

Kenmerken

Split heeft best wel handige kenmerken waar jij gebruik van kan maken. Als jij split gaan vergelijken met andere soort stenen dan zie je best wel goed dat split meer hoekig is. Dat kan dan perfect zijn voor in een plantenbak als jij geen potgrond wilt zijn, maar ook voor op de oprit is dit erg handig.

Split heeft dan ook de handige functie dat wanneer het ligt dat het amper kan bewegen. Doordat het dunne plaatjes zijn dekken ze elkaar af. Dus er zijn weinig tot geen beweging in. Daarom is het ook aan te raden voor op de oprit.

Mocht je daarom ook interesse hebben in een goede afwerking van de oprit en een fijn gesteente. Dan is split kopen zeker niet verkeerd.