GRONDZANDGRIND

Of bel: 085 – 1001000

Ophoogzand Rotterdam

Het grootste online assortiment in Grond, zand & grind. Scherpe prijzen en gratis levering door heel Nederland.
Ophoogzand

Ophoogzand Rotterdam

Ophoogzand in Rotterdam? Het beste ophoogzand voor elke buitenklus De mogelijkheden van ophoogzand in Rotterdam en regio verkennen? R2recycling.nl heeft het beste zand voor jou. Hoewel zand een grondstof is die je op aarde heel veel tegenkomt, wil dat niet zeggen dat elk type zand voor elke klus geschikt is. Er bestaan grote verschillen in kleur, structuur, korrelgrootte. Elk subtype zand heeft weer andere fysieke eigenschappen. Ophoogzand is fundamenteel anders dan bijvoorbeeld speelzand en straatzand. Speelzand wordt zo fijn mogelijk gezeefd, terwijl straatzand eigenschappen heeft die het ideaal maakt voor een basis onder bestrating. Ophoogzand en straatzand vallen beiden in de categorie ‘geel zand’. Aan ophoogzand worden officieel de minste eisen gesteld. Het is vrij grof en nauwelijks gezeefd. Ook daarom vind je bij ons het beste goedkope ophoogzand van Rotterdam.
Ophoogzand Rotterdam bij grondzandgrind.nl

Ophoogzand Rotterdam zonder vervuiling

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Nederland
25+
Jaar ervaring

Ophoogzand in Rotterdam

Op korte termijn het beste en scherpst geprijsde ophoogzand van Rotterdam of wijde regio geleverd krijgen? R2recycling.nl biedt het antwoord.

We leveren niet alleen in de regio Rotterdam, maar in heel Nederland – zelfs de verste uithoek. Je kunt bij ons zowel los stortzand als big bags ophoogzand bestellen. Los stortzand komen we vanaf twee kubieke meter bij je thuis leveren en dat al binnen één werkdag.

Ophoogzand in Rotterdam in big bag vorm heeft als voordeel dat je het zand zolang kunt opslaan als je zelf wilt. Kies uit tal van formaten big bag het volume dat het beste aansluit bij jouw klus. Big bags worden meestal in twee-drie werkdagen bezorgd, waar in Nederland je ook woont.

We hanteren voor elke zandsoort een eerlijke all-in prijs en voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan.

Rotterdam en ophoogzand

Op korte termijn het beste, scherpst geprijsde ophoogzand in Rotterdam of regio? Bestel dan via R2recycling.nl. Je kunt zowel online als telefonisch bij ons bestellen.

Ophoogzand heeft een soortelijk gewicht van rond de 1.500 kilogram per kubieke meter. Het zand is afkomstig uit zandputten en zandwinningen. Zoals gezegd, worden er aan ophoogzand geen strenge eisen gesteld.

Ook in regio Rotterdam gaat het tegen aantrekkelijke prijzen de deur uit. Ons ophoogzand heeft een relatief fijne korrelstructuur, bevat leemdeeltjes, kleine schelpjes en steentjes. Het is ideaal voor bijna elke buitenklus en stabiliseert uitstekend.

Ophoogzand bestellen bij R2recycling.nl

R2recycling is de aanbieder van alle bekende zandsoorten. We leveren ophoogzand in Rotterdam en regio, vaak al binnen een dag. Neem contact op met onze experts voor eerlijk advies of vragen. Of vraag een gratis zandmonster aan om het ophoogzand eerst te testen.

Bestel altijd 10% meer dan je theoretisch gezien nodig hebt voor de klus, want nadat het zand wordt verdicht met een trilplaat zal het enigszins inklinken. Dit werkt de stabilisatie in de hand.

Altijd de laagste prijs!

Als je nu direct een prijs wilt, kun je ons het beste bellen op 088 – 1001005

Je kan ook hieronder een prijs opvragen. We bellen je binnen 2 uur terug met het scherpste voorstel (binnen kantoortijden).