GRONDZANDGRIND

Ophoogzand Lelystad

bestel direct online of bel ons.

Ophoogzand in Lelystad? Het beste ophoogzand in één klik

Ken jij de mogelijkheden van ophoogzand in Lelystad en omgeving al? Hoewel zand in grote hoeveelheden op aarde voorkomt, kun je niet zomaar elk type zand voor elke toepassing gebruiken.

Er bestaan duidelijke verschillen in zand op basis van structuur, korrelgrootte, maar ook kleur en mate van verontreiniging. Je hebt bijvoorbeeld speelzand, dat heel erg fijn gezeefd en zuiver is. Aan het andere uiterste vind je ophoogzand, dat juist weer heel weinig is gefilterd. Dat klinkt misschien als een probleem, maar dat is het niet voor de toepassing die het heeft: het opvullen van buitenruimte in en rond de tuin.

Ophoogzand is een puur praktisch zand. Omdat het weinig is gefilterd, kan het heel goedkoop aangeboden worden. Net als speelzand wordt ophoogzand ook wel geel zand genoemd. Maar ophoogzand is niet geschikt als basis van bestrating. We raden je aan hiervoor echt ons kwalitatieve straatzand te gebruiken.

Ophoogzand bestellen in Lelystad

Ophoogzand bestellen zonder vervuiling.

Ophoogzand is bij uitstek zand dat perfect is voor het ophogen en uitvlakken van oppervlaktes. Het ophoogzand wordt geleverd zonder externe vervuiling.

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

25+
Jaar ervaring

Ophoogzand in Lelystad

Wil jij op zo kort mogelijk termijn het beste ophoogzand in Lelystad of regio aangeleverd krijgen? Bestel dan bij R2recycling.nl.

Hier vind je elke vorm van zand en in de hoeveelheid die je nodig hebt. Er wordt door heel Nederland geleverd. Kies je voor los stortzand, dan leveren we al vanaf twee kubieke meter. Je mag de levering ophoogzand in Lelystad dan al binnen een werkdag verwachten. Kies je voor een big bag ophoogzand, dan wacht je twee of drie werkdagen. Kies zelf de inhoud van je big bag ophoogzand in Lelystad of omgeving. Onze prijzen zijn altijd all-in.

Voor onaangename verrassingen kom jij dus niet te staan. Je ophoogzand bestel je nu vanachter laptop of computer. Telefonisch je zand bestellen, kan ook.

Lelystad en ophoogzand

Het soortelijk gewicht van het ophoogzand bij R2recycling.nl is gemiddeld 1.500 kilogram voor elke kubieke meter. Het zand wordt gehaald uit zandputten en andere zandwinningen. Strenge eisen worden er aan ophoogzand niet gesteld, toch leveren wij altijd ophoogzand in Lelystad en omstreken met een relatief fijne korrel.

Dit zand zorgt voor goede stabilisatie. Je hebt gemiddeld 10% meer nodig dan je theoretisch hoeft te gebruiken. Het zand zal namelijk nog wat inzinken en compacter worden. Hiervoor wordt een speciale trilplaat gebruikt. Van ophoogzand is bekend dat het water minder goed doorlaat dan bijvoorbeeld straatzand.

Voor het aanleggen van een oprit of straat met stenen kun je beter straatzand gebruiken.

R2recycling.nl ophoogzand en service

R2recycling.nl biedt de bekende zandsoorten aan in heel Nederland, waaronder het beste ophoogzand in Lelystad en regio.

R2recycling.nl maakt het bestellen en leveren van ophoogzand in Lelystad en de regio een pretje. Krijg eerlijk advies van onze specialisten, stel je vraag en vraag waar nodig een handmonster zand aan om te testen.