GRONDZANDGRIND

Ophoogzand in een bigbag

bestel direct online of bel ons.

Ophoogzand in een bigbag

Op zoek naar het allerbeste big bag ophoogzand? Ophoogzand is een zandtype dat gebruikt wordt voor de aan- en opvullen van tuinen, opritten en andere buitenoppervlakken. Aan ophoogzand worden traditioneel gezien minimale eisen gesteld. De korrelgrootte is niet van belang.

Ophoogzand is zand dat in de regel niet of nauwelijks wordt gezeefd. Het is ideaal voor het opvullen van oppervlakte en het voordeligst geprijsde zand dat er bestaat, maar niet geschikt voor andere soort toepassingen. Je ziet weleens dat ophoogzand wordt gebruikt onder tuinpaadjes en straten, maar daar kun je beter speciaal straatzand voor gebruiken.

Op zoek naar het beste ophoogzand in een big bag? Je vindt het bij ons in vele verschillende soorten en afmetingen. Liever losgestort ophoogzand? Ook dat is mogelijk.

Ophoogzand in een bigbag

Ophoogzand in een bigbag bestellen

Ophoogzand is bij uitstek zand dat perfect is voor het ophogen en uitvlakken van oppervlaktes. Het ophoogzand wordt geleverd zonder externe vervuiling.

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

25+
Jaar ervaring

Ophoogzand in een bigbag

Op zoek naar kwalitatief en scherp geprijsd ophoogzand? Kies dan voor een ophoogzand big bag van R2recycling.nl.

We staan bekend om onze uitstekende service en razendsnelle levertijden. Koop je ophoogzand en geniet van snelle levering, binnen enkele werkdagen. Wil je los ophoogzand laten leveren, dan kan dat vaak al binnen één werkdag. Los ophoogzand wordt al vanaf 2 kubieke meter bij jou thuis gestort. Het grote voordeel van een big bag is dat je zelf het formaat en de inhoud van de bag kunt bepalen. Bovendien hou je het zand mooi op één plek. Voor elke big bag ophoogzand rekenen we een scherpe all-in prijs. Zo weet jij altijd exact waaraan je toe bent.

Ophoogzand kun je bij ons eenvoudig bestellen vanachter laptop of computer. Onze voorraad is ruim. Je bestelt nu zelfs telefonisch je ophoogzand.

Bigbag ophoogzand

Het ophoogzand van R2recycling.nl heeft een soortelijk gewicht van plusminus 1.500 kilogram per kubieke meter. Dat geldt voor zowel het losgestorte ophoogzand, als het ophoogzand in big bags. Het zand is afkomstig uit zandwinningen.

Hoewel er weinig eisen aan worden gesteld met betrekking tot filtering en korrelgrootte, vervult het zijn functie met verve: het vult op. Het is de goedkoopste zandsoort die je waar dan ook zult vinden. Dit zand hoeft niet mooi te zijn of prettig aan te voelen. Het is de solide basis waarop grote delen van je tuin rust.

De korrelstructuur van ophoogzand is bij R2recycling.nl verrassend fijn. Het zorgt voor een goede stabilisatie. In vergelijking met andere zandtypen laat het water wat minder goed door. Gebruik ophoogzand bij voorkeur niet onder straten (daar is straatzand beter voor). In ophoogzand vind je relatief veel steentjes, kleine schelpjes en leemdeeltjes.

Ophoogzand bigbag bij R2recycling.nl

R2recycling.nl levert door heel Nederland. We zijn een specialist op het gebied van alles tuin. Kies de inhoud van de big bag ophoogzand en bestel eenvoudig. De experts van R2recycling.nl delen hun kennis graag met je en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Op zoek naar een monster? Vraag dan een gratis handmonster zand aan.