GRONDZANDGRIND

Ophoogzand in de aanbieding

bestel direct online of bel ons.

Het scherpst geprijsde zand: ophoogzand in de aanbieding

Op zoek naar voordelig geprijsd zand voor een project in of om de tuin? Dan is ophoogzand vaak de ideale optie.

Ophoogzand is misschien geen fantastisch mooi zand, maar het is wel erg praktisch en bovendien het scherpst geprijsd. Bij R2recycling.nl geniet je natuurlijk altijd van het scherpst geprijsde zand. Ophoogzand is ideaal voor het opvullen en aanvullen van tuinen en opritten. Je kunt het voor bijna elk buitenoppervlak gebruiken. Zaak is alleen dat je het niet verward met straatzand. Dit heeft een eigen structuur met eigenschappen die beter passen bij bestrating.

Ook voor het beste en meest voordelige straatzand ben je bij R2recycling.nl op de juiste plek. Ophoogzand is het zand waar de minste eisen aan worden gesteld. Het heeft een vaak wat grove korrelstructuur en is niet of nauwelijks gezeefd.

Ophoogzand in de aanbieding

Ophoogzand in de aanbieding

Ophoogzand is bij uitstek zand dat perfect is voor het ophogen en uitvlakken van oppervlaktes. Het ophoogzand wordt geleverd zonder externe vervuiling.

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

sand
25+
Jaar ervaring

Ophoogzand in de aanbieding

Zoek jij kwalitatief hoogwaardig en super scherp geprijsd ophoogzand? Kies dan voor het ophoogzand van R2recycling.nl. Dit is heel het jaar door scherp geprijsd en beschikbaar in verschillende maten.

Kies voor los stortzand en zie je bestelling de volgende werkdag al arriveren. Kies je voor een big bag stortzand, dan hoef je maar een paar dagen langer te wachten. Los ophoogzand wordt vanaf 2 kubieke beter thuis bij je gestort. Voor elk type zand wordt een scherpe all-in prijs gerekend. Jij weet van tevoren precies wat je moet bestellen.

Over bestellen gesproken: dit doe je eenvoudig online of gewoon telefonisch.

Ophoogzand onder de loep

R2recycling.nl verkoopt ophoogzand met een soortelijk gewicht van om en nabij 1.500 kilogram/kubieke meter. Dit geldt zowel voor de big bags als het losgestorte ophoogzand.

We winnen het zand uit zandputten en andere zandwinningen. Aan ophoogzand worden weinig eisen gesteld, hierdoor kunnen we het tegen een heel aantrekkelijke prijs verkopen. Onze ophoogzand aanbieding is dat het heel het jaar door scherp geprijsd is en voordelig wordt geleverd.

We hanteren een verrassend fijne korrelstructuur, ideaal voor stabilisatie van de bodem. In het ophoogzand kun je steentjes, maar ook leemdeeltjes en schelpjes vinden.

Ophoogzand aanbieding bij R2recycling.nl

R2recycling.nl hanteert super voordelige prijzen. R2recycling.nl biedt het scherpst geprijsde ophoogzand in de aanbieding aan. Onze expert staan altijd voor je klaar voor het beantwoorden van vragen en het delen van kennis. Wil je van tevoren al weten hoe het ophoogzand van R2recycling.nl precies aanvoelt? Vraag dan vrijblijvend een handmonster op. Dit sturen we naar je toe zodat jij het voor de aankoop al kunt beoordelen.