GRONDZANDGRIND

Of bel: 085 – 1001000

Ophoogzand Groningen

Het grootste online assortiment in Grond, zand & grind. Scherpe prijzen en gratis levering door heel Nederland.
Ophoogzand

Ophoogzand Groningen

Ophoogzand in Groningen? Met ons ophoogzand klaar je de klus Benieuwd naar de vele mogelijkheden van ophoogzand in Groningen en wijde regio? Bestel je ophoogzand dan via R2recycling.nl: wij leveren het beste zand tegen de beste prijzen. Hoewel zand een veel geziene grondstof op aarde is – hele stranden en woestijnen liggen er vol mee, – moet het eerst onder meer gezeefd zijn voor je het kunt gebruiken voor je klus. Ook is niet elk subtype zand voor elke klus geschikt. Er bestaan verschillen in korrelgrootte, kleur en structuur. Elk zandtype heeft weer andere fysieke eigenschappen, onder meer op het gebied van stabilisatie en vochtabsorptie. Waar je in zandbakken op schoolpleinen het fijne en zuivere speelzand vindt, is ophoogzand ideaal voor de meeste klussen in en rond de tuin. Ophoogzand wordt vrijwel niet gezeefd, is nauwelijks bewerkt en daarom het scherpst geprijsd.
Ophoogzand Groningen bij grondzandgrind.nl

Ophoogzand Groningen zonder vervuiling

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Nederland
25+
Jaar ervaring

Ophoogzand in Groningen

Op zoek naar scherp geprijsd en kwalitatief ophoogzand in Groningen of wijde omgeving? Wij hebben het op voorraad en kunnen op zeer korte termijn leveren.

We leveren in elke uithoek van Nederland, zelfs in heel West-Europa. Kies voor ons los stortzand ophoogzand of bestel een handige big bag. Het voordeel van los stortzand is dat we dit al in één werkdag bij je kunnen komen storten.

Onze big bags zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt het zand in de big bag opslaan zolang en waar je wilt. Bepaal voor jezelf het ideale formaat en de ideale inhoud. Wat je precies nodig hebt, is afhankelijk van jouw klus. We raden je aan om zo’n 10% meer te bestellen dan je theoretisch gezien nodig hebt. Dit in verband met inklinking: na bewerking met een trilplaat zal het zand compacter worden en nog beter stabiliseren.

Voor al onze zandtypes hanteren we een scherpe all-in prijs zonder onprettige verrassingen.

Groningen en ophoogzand

Op korte termijn over het beste ophoogzand in Groningen of regio beschikken? Wij bieden je het tegen de scherpste prijs.

Het ophoogzand van R2recycling.nl heeft een soortelijk gewicht van rond de 1.500 kg per kubieke meter. Het zand wordt gewonnen uit onder meer zandputten. De eisen die aan ophoogzand worden gesteld, zijn minimaal.

Het heeft een zuiver praktische functie: is niet bedoeld als speelzand, maar simpelweg als opvulling voor tuinen. In ophoogzand vind je restanten van leemdeeltjes, schelpjes, steentjes.

Ons zand zorgt voor uitstekende stabilisatie. Het laat regen niet heel goed door en is niet geschikt voor bestrating.

Ophoogzand: bestel het bij R2recycling.nl

Bij R2recycling.nl vind je alle bekende zandsoorten tegen het scherpste tarief.

We leveren razendsnel en bieden zowel los stortzand als big bags aan. Ophoogzand in Groningen bestel je bij ons. Onze experts staan je te woord met eerlijk advies en beantwoorden elke vraag.

Wil je eerst kijken of ons ophoogzand aan je wensen voldoet? Vraag dan vrijblijvend een gratis zandmonster aan.

Altijd de laagste prijs!

Als je nu direct een prijs wilt, kun je ons het beste bellen op 088 – 1001005

Je kan ook hieronder een prijs opvragen. We bellen je binnen 2 uur terug met het scherpste voorstel (binnen kantoortijden).