GRONDZANDGRIND

Of bel: 085 – 1001000

Ophoogzand Breda

Het grootste online assortiment in Grond, zand & grind. Scherpe prijzen en gratis levering door heel Nederland.
Ophoogzand

Ophoogzand Breda

Ophoogzand in Breda? Ons ophoogzand klaart de klus. Benieuwd naar de mogelijkheden van ophoogzand in Breda en regio? R2recycling.nl biedt je het beste zand dat er te vinden is en dat tegen het scherpste tarief. Natuurlijk is zand een grondstof die op aarde heel veel voorkomt – van strand, tot zeebodem, tot woestijn, – maar dat wil niet zeggen dat elk zandtype voor elke klus gebruikt kan worden. Niet elk zand is hetzelfde: er bestaan grote verschillen in structuur, korrelgrootte, kleur en gerelateerde fysieke eigenschappen. Ophoogzand heeft weer andere eigenschappen dan straatzand en speelzand, ook al worden zowel ophoogzand als speelzand tot de categorie “geel zand” gerekend. Waar speelzand zo fijn mogelijk wordt gezeefd, wordt ophoogzand juist bijna niet gezeefd. Het is het zandtype waaraan de minste eisen zijn gesteld en dat het goedkoopste is.
Ophoogzand Breda bij grondzandgrind.nl

Ophoogzand Breda zonder vervuiling

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Nederland
25+
Jaar ervaring

Ophoogzand in Breda

Op korte termijn op zoek naar het scherpst geprijsde, beste ophoogzand van Breda of wijde regio? R2recycling.nl levert kwaliteitszand door heel Nederland, zelfs door heel West-Europa.

We leveren zelfs in de verste uithoeken. Koop bij ons los stortzand ophoogzand of juist een big bag. Vanaf twee kubieke meter komen we stortzand los bij je storten. Dit doen we binnen één werkdag. Kies je voor ophoogzand in Breda in een big bag, dan leveren we dit binnen 2-3 werkdagen. Het zand in een big bag kun je opslaan zoals en zolang je zelf wilt. Kies zelf het formaat en de inhoud van de big bag.

Kies het formaat dat het beste past bij jouw unieke klus. Voor elk type zand hanteren we een eerlijke all-in prijs, vrij van enige verrassingen. Bestellen kan bij ons digitaal vanachter laptop of computer of telefonisch.

Breda en ophoogzand

Op korte termijn het beste ophoogzand in Breda of regio tot je beschikking hebben? En dat tegen de scherpste prijs?

Bestel via R2recycling.nl. Ons ophoogzand heeft een soortelijk gewicht van plusminus 1.500 kilogram/kubieke meter. Dit zand wordt gewonnen uit zandputten en overige zandwinningen. Aan ophoogzand worden geen strenge eisen gesteld: het is het goedkoopste zand in ons assortiment. Ons ophoogzand heeft een relatief fijne korrel, bevat kleine steentjes en schelpjes, plus leemdeeltjes.

Ophoogzand in Breda is ideaal voor vrijwel elke buitenklus in en rond de tuin (behalve voor bestrating). De stabilisatie is uitstekend.

Bestel je ophoogzand bij R2recycling.nl

R2recycling.nl biedt alle bekende zandsoorten aan. We zijn verantwoordelijk voor de levering van ophoogzand in Breda en regio, meestal binnen een dag.

Onze experts bieden eerlijk advies en beantwoorden alle vragen. Het ophoogzand eerst testen? Vraag een gratis hand zandmonster aan.

We raden je aan om 10% meer te bestellen dan je theoretisch gezien nodig hebt voor je klus. Dit vanwege inklinking. Het zand zal compacter worden als het bijvoorbeeld met een trilplaat is bewerkt. Dat zorgt voor meer stabilisatie.

Altijd de laagste prijs!

Als je nu direct een prijs wilt, kun je ons het beste bellen op 088 – 1001005

Je kan ook hieronder een prijs opvragen. We bellen je binnen 2 uur terug met het scherpste voorstel (binnen kantoortijden).