GRONDZANDGRIND

Of bel: 085 – 1001000

Ophoogzand bestellen

Het grootste online assortiment in Grond, zand & grind. Scherpe prijzen en gratis levering door heel Nederland.

Ophoogzand bestellen

Benieuwd naar de mogelijkheden van ophoogzand bestellen? Zoals je wellicht weet, is zand één van de meest voorkomende grondstoffen op aarde. Het is ook één van de bekendste. De Zeeuwse stranden, hele oceaanbodems en de Sahara-woestijn liggen er vol mee. Maar het ene zand is het andere niet: er bestaat verschil in kleur, korrelgrootte, structuur en andere eigenschappen. Ophoogzand heeft weer andere kwaliteiten dan bijvoorbeeld speelzand en straatzand. Je kunt het ook niet vergelijken met het zand dat je op het strand tegenkomt. Zowel ophoogzand als straatzand (bedoeld als solide basis voor bestrating) vallen onder de categorie ‘geel zand’. Op zoek naar het goedkoopste, beste ophoogzand én de beste service en kwaliteit van levering? Dan ben je hier aan het juiste adres: wij gaan het voor je regelen.
Ophoogzand bestellen bij grondzandgrind.nl

Ophoogzand bestellen zonder vervuiling

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Nederland
25+
Jaar ervaring

Ophoogzand bestellen: bestellen

Snel behoefte aan het beste ophoogzand in relatief kleine of juist grotere hoeveelheden? Wij zijn je partner. Sla met ons de handen ineen en geniet van de voordelen van levering door heel Nederland, snelle leveringen (al binnen 24 uur), leveringen vanaf 2 kubieke meter en een handige all-in prijs. Met deze all-in prijs kom je nooit voor verrassingen te staan. Het is mogelijk eenvoudig vanachter je laptop of computer online te bestellen, maar mocht je daar behoefte aan hebben, dan kan het zelfs telefonisch. Waar je ook in Nederland woont: Oost, West, Noord, Zuid of lekker knus centraal, ophoogzand bestellen is bij ons een fluitje van een cent.

Het verhaal van ophoogzand

Bij R2recycling.nl heeft het ophoogzand, geschikt voor het ophogen en aanvullen van buitenoppervlakken, een soortelijk gewicht van rond de 1.500 kilogram per kubieke meter. Het zand wordt gewonnen uit zandwinningen en zandputten. Ophoogzand is traditioneel gezien het zand waaraan de minste eisen gesteld worden. Ophoogzand bestellen kan dan ook tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit zand is niet voor de sier bedoeld, maar heeft uitsluitend een praktische functie. Het bezit een fijne korrelstructuur, stabiliseert en zorgt dat water minder goed wordt doorgelaten. Gebruik het bij voorkeur niet voor onder straatwerk. Ophoogzand wordt het minst zuiver gezeefd en bevat relatief veel leemdeeltjes. Ook vind je er regelmatig kleine steentjes en schelpen in. Ons ophoogzand is makkelijk in gebruik.

Je ophoogzand bestellen bij R2recycling.

R2recycling.nl is een specialist in zand – alle soorten zand. R2recycling.nl maakt leveringen voor losgestort zand al binnen één werkdag mogelijk. Behoefte aan big bag ophoogzand? Deze volgt al binnen 2 of 3 werkdagen. Onze voorraad is uitstekend, vandaar dat we snel op een bestelling kunnen reageren en de vraag tegemoet kunnen komen. Reken bij ons op de beste expertise over (ophoog)zand en altijd een eerlijk advies. Maak gebruik van ons gratis handmonster om kleur en textuur van het zand alvast te beoordelen.

Altijd de laagste prijs!

Als je nu direct een prijs wilt, kun je ons het beste bellen op 088 – 1001005

Je kan ook hieronder een prijs opvragen. We bellen je binnen 2 uur terug met het scherpste voorstel (binnen kantoortijden).