GRONDZANDGRIND

Metselzand kopen

bestel direct online of bel ons.

Waarom moet je metselzand kopen?

Het bouwen van een huis klinkt soms makkelijker gezegd dan gedaan en dat is dan ook niet zo gek. Zo moet een fundament stevig zijn en mogen er geen barsten komen. Ook de muren moeten recht zijn en voorzien van de juiste materialen.

Nu is het maken van een goede muur soms makkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt namelijk een ervaren metselaar nodig die veel verstand heeft van zijn of haar vak. Ook de metselaar heeft weer verschillende soorten materialen nodig om een goede stevige muur te maken. Metselzand kopen is dan ook erg belangrijk. Het is dan ook de bedoeling dat jij dit op tijd hebt, want anders kan de metselaar niet aan de gang en dat is vervelend. Zorg er dan ook voor dat jij genoeg klaar hebt staan voordat je gaat beginnen.

Gelukkig kan grondzandgrind.nl jou hierbij helpen, want die heeft genoeg metselzand om ervoor te zorgen dat jouw muren nergens naartoe gaan.

Metselzand kopen bij grondzandgrind.nl

Metselzand kopen zonder vervuiling.

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons metselzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

professional construction worker laying bricks and building barbecue in industrial site
25+
Jaar ervaring

Kwaliteit

Als jij metselzand gaat kopen dan is het belangrijk dat je ook kwaliteit koopt. Nu is het nog maar de vraag wat kwaliteit is en dat is ook niet zo gek als jij je dat afvraagt. Kwaliteit metselzand hangt af van verschillende factoren, maar die factoren zijn wel belangrijk om na te lopen. Je wilt namelijk wel goed metselzand kopen die aan de volgende factoren voldoet.

  1. Het metselzand is vrij van organisch materiaal
  2. Het metselzand heeft een fijne structuur
  3. Het metselzand heeft een korrelgrootte van slechts 0,5 tot 2 mm
  4. Het metselzand heeft een neutrale pH-waarde. Het mag dus niet zuur of basisch zijn.
  5. Er bevindt zich geen klei of andere bindmiddelen
  6. Het metselzand is bestendig tegen koud water en vorst

 

Dit zijn de belangrijkste factoren voor het metselzand en het is dan ook van belang dat je dit navraagt. Mocht het zo zijn dat de metselaar niet goed kan metselen met het zand dat geleverd wordt dan kan dat gebeuren. Het is dan goed om na te vragen aan grondzandgrind of er wat kan met het metselzand.

Over het algemeen kun jij er vanuit gaan dat er niks is en dat grondzandgrind.nl kwaliteit levert zoals dat op de website beschreven staat. Natuurlijk kunnen er fabrieksfouten ontstaan.

Formulier

Als jij interesse hebt in metselzand kopen dan is het goed om te kijken naar de website van grondzandgrind.nl en daar hun contactformulier in te vullen.

Via daar kan er een afspraak worden gemaakt over de prijs en de levering van het zand. Dit kan dan ook telefonisch mocht je dat fijner vinden. Het verschilt namelijk per persoon en daarom zijn beide mogelijk.

Doe dat dan ook snel, want wie weet is er een lange wachtrij.