GRONDZANDGRIND

Of bel: 085 – 1001000

Basalt split

Het grootste online assortiment in Grond, zand & grind. Scherpe prijzen en gratis levering door heel Nederland.
Split

Basalt split

Sfeer met basalt split in de tuin! Jij wilt een nieuwe bodem in de tuin en dat is dan ook niet zo gek, maar het is soms wel lastig om te kiezen wat voor een bodem jij dan moet gaan nemen. Dat is dan ook niet zo gek als jij het lastig vind, want er is veel om uit te kiezen. Zo kun je kijken naar basalt split en normaal split. Ook wordt er wel eens grind gebruikt in de tuin. Er is dus echt genoeg. Bij grondzandgrind.nl vind je dan ook allerlei verschillende soorten bodems waar jij dan uit kan gaan kiezen en het is dan ook handig om te kijken welke jij het fijnste vind om uit te kiezen. Mocht je er zelf niet uitkomen dan is het goed om te vragen naar de werknemers van grondzandgrind.nl. Via het contactformulier op de website kun jij eenvoudig en snel vragen stellen zonder dat het lang duurt voordat je antwoord krijgt. Mocht je toch liever even bellen dan is het dat ook zeker mogelijk. Bij grondzandgrind.nl vind jij alles dat je nodig hebt voor een mooie tuin.
Basalt split bij grondzandgrind.nl

Basalt split zonder vervuiling

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons ophoogzand tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Nederland
25+
Jaar ervaring

Stijl

Iedereen heeft een eigen smaak en stijl. Dat is met kleding zo, maar dat is ook met tuinen zo. De ene vind een Japanse stijl in de tuin mooi en de ander niet. Daarom is het goed om te kijken naar wat voor een stijl jij leuk vind.

Wellicht houd jij wel meer van een wat donkere tuin en dat is dan ook niet zo gek. Dat kan net wat meer warmte en rust geven. Een lichte tuin heeft dat soms niet. Basalt split past dan ook perfect in een donkere tuin en het is dan ook zeker niet verkeerd om bij grondzandgrind te kijken. Die hebben namelijk verschillende soorten split en grind dat wellicht goed van toepassingen kan komen in jouw tuin of oprit.

Er is dus zeker genoeg keus en wellicht kun jij het een en ander wel met elkaar mengen. Neem dan ook rustig de tijd om rond te kijken.

Afwerking

De afwerking van de tuin is ook erg belangrijk en je moet daar dan ook zeker genoeg tijd in bespreken. Dat hoeft dan ook niet lastig te zijn, want het is maar net wat jij eigenlijk wilt. De afwerking in de tuin kun je op verschillende manieren doen.

Split kan daar dan ook erg goed bij helpen als je wilt, want split een fijn gesteentje. Basalt split lijkt er dan ook goed op, maar is meer donker van kleur. Beide kun je mengen met klei of grind. Nu is het beter om te mengen met klei dan met grind, maar als je het wilt is het zeker mogelijk.

Altijd de laagste prijs!

Als je nu direct een prijs wilt, kun je ons het beste bellen op 088 – 1001005

Je kan ook hieronder een prijs opvragen. We bellen je binnen 2 uur terug met het scherpste voorstel (binnen kantoortijden).