GRONDZANDGRIND

Basalt split zwart

bestel direct online of bel ons.

Basalt split zwart geeft een donkere tuin!

Als het voorjaar weer komt dan besluiten veel mensen om de tuin weer eens goed aan te pakken en dat is dan ook niet zo gek, maar het is wel zo dat het soms meer tijd kost dan dat je denkt.

Zo kunnen de tegels van de tuin erg vies zijn en is het mogelijk dat er een hoop grind mist. Het is dan handig om er een nieuwe bodem in te leggen, want dit zorgt ervoor dat jouw tuin er weer mooi en strak uit komt te zien. Het is dan alleen nog maar de vraag wat voor een bodem jij het beste in de tuin kan leggen, want je krijgt ontzettend veel keus en dat maakt het soms nog wel eens lastig.

Gelukkig biedt grondzandgrind.nl een hele hoop verschillende soorten bodembedekking dat jij kan gebruiken en daar moet je dan ook zeker naar gaan kijken. Zo krijg jij de keuze uit basalt split zwart, maar ook in andere kleuren zoals grijs. Grind krijg je ook de keuze uit, maar dat is niet misschien niet zo handig.

Basalt split zwart kopen bij grondzandgrind.nl

Basalt split zwart kopen zonder vervuiling.

Scherpe online tarieven

Doordat we direct uit grote voorraad kunnen leveren bieden we ons Basalt split zwart tegen zeer scherpe tarieven aan.

Levering door heel Nederland

Razend snelle levering binnen 48 uur door heel Nederland. Bestel online of telefonisch.

Groot assortiment

Grondzandgrind.nl heeft altijd minimaal 50 verschillende soorten grondstoffen uit voorraad leverbaar.

close up of background with black stones or gravel
25+
Jaar ervaring

Split of grond

Als jij de keuze moet maken tussen split of grind dan kan dat best wel nog eens lastig zijn en daarom moet jij daar ook rustig de tijd voor nemen. Het is namelijk zo dat grind een stuk fijner is dan split.

Basalt split zwart is namelijk een stuk groter en dat kan wellicht iets zijn wat je net niet zoekt. Nu is grind niet fijn als het heeft geregend. Het spoelt namelijk makkelijker weg en het kan vieze plekken geven. Grind komt vaak wel voor in allerlei verschillende maten dus daar ligt het dan ook weer aan. Een nadeel van grind is dat het dan wel verschillende kleuren kan hebben en dat wil je liever niet.

Split heeft over het algemeen maar een kleur en dat houd het ook een stuk strakker en netter. Daarom wordt split ook steeds meer gebruikt. Mocht jij ook split willen gebruiken. Neem dan snel contact op met grondzandgrind.nl.

Het leveren

Als jij basalt split zwart gaat bestellen dan wordt het niet in vijf of tien zakken geleverd. Dat is kost namelijk te veel tijd en moeite en is dus niet praktisch.

Natuurlijk kan dit wel bij een bouwmarkt, maar jij kunt beter kiezen voor grondzandgrind.nl. Als jij het via deze website besteld dan krijg je het gemakkelijk en vaak binnen een a twee dagen thuis geleverd. Dat is dan ook zeker niet verkeerd om te hebben, want hierdoor bespaar jij een hoop tijd en moeite voor jezelf.

De kans is groot dat het split dan in een bigbag wordt geleverd. Dit is letterlijk een grote zak waar ook wel eens zand in wordt vervoerd. Het is dus stuk voordeliger.